Menslief, ik hou van jou...
___________________________
Ik ben moe gevochten,
weet met mezelf geen raad,
voel me ongelukkig,
maar ik denk terug aan mijn mooie dagen,
toen ik lachtte, danste
als een kind zonder zorgen!
IK VERGEET DE MOOIE DAGEN NIET!
Nu is mijn horizon even donker,
maar even verder is het licht,
naar dat licht wil ik lopen,
MAAR zolang dat licht donker blijft,
denk ik terug aan de mooie dagen!
==> Bewerking van een gedicht uit het boek Menslief, Ik hou van jou van Phil Bosmans