ik heb je brief al veel gelezen
het blauwe papier met perzikgeur
de trieste woorden tot zinnen versneden
"telkens opnieuw stel ik jou teleur"
jouw geur in mijn kleren vastgeplakt
jouw mooie gezicht op mijn netvlies gebrand
ik mis je erg en slaap bijne nooit meer...
ik woon nu aan de andere kant
je hebt me graag en ik jou ook
maar de ruzies doen je steeds zo'n pijn
ik bleef men best doen tot het einde
...dat nu is gekomen
jij en ik, schreef jij
kunnen nooit meer vrienden zijn...