Laat maar zien
laat maar zien wat je kan
zorg heb lief wees aardig en beleefd
maak maar vrienden bij de vleet
en help een handje, waar je kan
laat maar zien wat je bent
je goede kanten en je kracht
je blijdschap en de macht
dan is er geen grens
laat zien wat er in je zit
vanbinnen een hoop goede dingen
blijf niet zitten waar je zit
dan zul je nooit wat goeds beginnen
niet morgen maar vandaag
want gisteren telt niet meer
het is aan jou de vraag
of je leeft liefhebt en leert
zorg dat je elke dag een goede daad doet
en iets nieuws leert telkens weer
wees vrij in jezelf en doe goed
dan verblijd je iedereen steeds meer
maar vergeet nooit dat jezelf
het belangrijkste bent voor jou
dus wat je ook doet voor een ander
zorg eerst dat je van jezelf houdt