Wees nu maar stil.
En zeg maar niets en hou me maar vast.
Ik voel hetzelfde, als wat jij voelt.
Ik begrijp precies wat je bedoelt.
Wees nu maar stil.
En kijk mij nu maar eens aan.
Nee ik laat jou nooit meer gaan.
Ik zal altijd naast jou staan.
Wees nu maar stil.
Want ik weet nu wat ik wil.
Dat is gelukkig zijn, samen met jou.
Want ik weet nu zeker.
Dat ik ziels veel van je hou.
Wees maar stil.
Want woorden zijn er niet meer belangrijk.
Want je ogen vertellen al genoeg.