Verliefd..
Onopvallend kijk ik je aan,
Als een magneet
Trek je me aan..
In’t geheim droom ik van je,
Als een god
Betreed je m’n gedachten..
Ik durf niet zo goed tegen je te praten,
Als een redevoerder leg je me’t zwijgen op
Met je stilte..
Ik staar onbewust keer op keer naar je,
Als een paradijselijke vogel,
Doe je je ding onbewust van m’n ogen..
Onzeker of ik wil dat je’t weet,
Hoop ik het toch een beetje,
op jou..
Je bent voor mij de mooiste droom,
De liefste jongen op aarde,
Het beste gedachteonderwerp..
Of je een engel bent,
weet ik niet,
je bent alleszins wel hemels..
(03-02-2002)