Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Kleur mijn dag
Als in het oranje ochtendgloren
boven groene velden vol dauw
een nieuwe dag wordt geboren
vier ik dit het liefst met jou.
Als de goudgele zon de mist verdrijft
de wolken ons de rug toekeren
alleen de blauwe hemel overblijft
wil ik me door jouw laten inspireren.
Als paars en violet de kleuren zijn
die de lucht helder verven
voel ik me heel erg klein
en wil met jou de dag zien sterven.
Als we in het avondrood
liggen in het koren
bloed de zon die avond dood
om morgen te worden herboren.
Als het dagelijks kleurenpallet
weer tot een boeiend einde is gekomen
ga ik weer alleen naar bed
om van jouw te kunnen dromen.
Reacties op dit gedicht
Klaatu vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Firebolt
:
Zondag, februari 03, 2002 19:49
Een kleurig gedicht....
Fijn weer van je te lezen....
Over dit gedicht
Auteur:
Klaatu
Gecontroleerd door:
Gepubliceerd op:
03 februari 2002
Thema's:
[Leven]
[Geluk]