Heel even...
Heel even
wil ik dicht bij je staan
en je zeggen wat ik voor je voel
heel even
wil ik je in mijn armen nemen
en je duidelijk maken wat ik bedoel
heel even
wil ik je kussen
om dat gevoel voor eeuwig te bewaren
heel even
wil ik gewoon bij je zijn
om je dan mijn liefde te verklaren
heel even
wil ik gewoon maar naar je kijken
om daarna van jou te kunnen dromen
heel even
geef me gewoon een beetje tijd
om mijn hartje tot rust te doen komen
want,
zelfs na je heel even te hebben gezien
weet ik dat ik nog lang van je ga blijven houden!