tranen kwamen
toen ik het las
tranen kwamen
toen ik besefde dat ik het was..
de woorden die je schreef
kwamen hard en pijnlijk aan
pijnlijke woorden die je schreef
woorden die maar voor me blijven staan
woorden die er stonden
waren bikkelhard
zo bikkelhard
dat het me brak
alles van tijden kwam eruit
masker gebroken
en dat alles
door mijn eigen fout
je schreef woorden
over wat ik had gezegd
ik stoorde
daar heb ik me bij neergelegd
maar dat betekent niet
dat niet ook ik voel het verdriet
ik sta voor wat ik gezegd heb
maar niet voor de pijn die ik jou ermee gedaan heb
sorry ervoor
weet dat ik van je hou..