Bang voor...
Bang voor het onbekende
Bang voor alles
Bang dat alles in een klap allemaal stuk zou zijn
Na die droom
Weet ik het allemaal niet meer
Vragen zitten vast in mijn hoofd
Vragen op zoek naar een andwoord
Maar ik weet niet waar ik moet zoeken
Ze zitten overal
Maar het andwoord nergens
Ik hoor ze weer lachen
Ik hoor ze weer fluisteren
ik hoor weer wat ze zeggen
En weer kan ik niet zeggen
Wat ze doen
Wat ze willen
Ze maken me bang
Ze maken me bang
Door Beelden en dromen
Ze geven me allemaal vragen
Maar geen andwoorden
Ze geven mij dromen
Waardoor ik niet meer wil slapen
Als ik niet slaap worden ze allen maar sterker
Als ik slaap word ik alleen maar zwakker
Bang voor het onbekende
Bang voor alles
Bang dat alles in een klap allemaal stuk zou zijn