laat me gaan
niemand weet waarom de dag weer nacht wordt
niemand weet waarom de zon nog schijnt
niemand weet waarom de kille wind nog waaien zou
maar ik weet dat ik hier niet meer wil zijn
niemand weet waarom de sterren vallen
niemand weet waarom de dood ons volgt
niemand weet waarom dat ik de enige ben die dat begrijpt
maar ik weet dat ik daarheen zou willen gaan
niemand weet waarom geluk er nooit is
niemand weet waarom dat er niemand is die ik vertrouw
maar ik weet dat ik hier niet langer kan zijn
soms wordt het allemaal eventjes teveel
en naar de hemel gaan is alles wat ik wil
vraag me niet, zeg me niet
sla je armen van me af
praat niet me me, maar laat me gaan
woorden schieten soms te kort
als ik me hart bij jou uitstort
praat niet me me,
maar laat me gaan het is het enigste wat ik wil
het wordt me allemaal eventjes te veel
en naar de hemel gaan is alles wat ik wil