vaak vraag ik me af
waar je al die tijd was
had ik je maar eerder leren kennen
want jou te kennen is zeker geen straf
je bent alles voor mij
ik heb je zo lief
ja zo aan mijn zij
je humor, je lieve stem
alles waar ik van hou
wat je zegt zo ad rem
je lieve ogen zo mooi bruin
je mooie mond
je oprechtheid en trouw
ja voel me zo geweldig,
zo samen
als je zo binnen komt
zal ik je kussen
ja dat kan ik nu al beamen
lieve schat love you