Ik mis je warmte,
ik vergeet de mooie tijden,
maar elke nacht denk ik weer aan jouw ogen en die mooie lach,
die kan ik maar niet vergeten,
je zit in me hart opgesloten,
ik kan je niet meer los laten,
want ik hou van je,
met heel me hart,
je moet het weten,
wat jij voor me betekend,
lieve schat blijf bij me,
voor nu en altijd,
vergeet mij nooit
en onze goeieband die wij altijd hebben gehad.