Van de week voelde ik me super goed
ik volgde het geluk op de voet
Maar nu in het weekend voel ik met rot
ik heb echt met iedereen weer mot
Vrijdag dacht ik nog ik wil niet weg ik blijf nu leven
en vandaag wil ik mijn leven weer het liefste weg geven
Al 2 dagen ruzie en veel pijn
ik zit alweer op de verkeerde lijn
Wil ik op school zijn of stel ik me gewoon aan
ik wil op school zijn lekker naar mijn vrienden gaan
In het weekend ben ik alleen met mijn ouders en mijn broer
ik ben dol op school ookal doen we er geen ene moer
Ik dacht van de week: Het is me gelukt om niet dood te gaan
Ik dacht: iedereen had gelijk ik stelde me aan
Maar nu in het weekend neem ik alles terug
want in het weekend wil ik weg, het liefst heel vlug
Ik moet nu tot morgen wachten
tot dan moet ik de pijn maar met vrienden fotos verzachten
Morgen kan ik weer bij mijn vrienden zijn
gelukkig maar, want met míjn vrienden voel ik me echt fijn