roos
ik gaf je een roos
dat maakte je boos
ik weet niet wat je van dit alles vind
misschien vind je me wel een vaag kind.
Laat me weten wat je gedachtes zijn,
Misschien doe je me dan wel pijn.
Maar dan weet ik de waarheid wel
En dan weet ik het snel!