Je was kwaad op me omdat ik een cadeau voor mam kocht
samen met jou heb ik daar uren naar gezocht
Eindelijk iets gevonden zeg jij dat je het niet wil
het was stom van je en vandaar die harde gil
Je bent mijn stiefmoeder niet minder en niet meer
en ookal doet jou dat heel zeer
Jij hebt niets over mij te zeggen
jij mag geen woorden over mij open leggen
In het begin vond ik jou echt heel lief
ik schreef aan jou mijn problemen in een lange brief
Maar nu haat ik jou
je bent echt de vreselijkste vrouw
Even beslissen dat ik niets voor mijn moeder mag kopen
je vind het toch niet gek dat ik ben weg gelopen
Je was kwaad om me omdat ik arm in arm liep met haar
dat ik dat met mijn mama doe is toch niet zo raar
Na alle problemen heb ik hechte band met mama gekregen
zij heeft de zon bij mij weggezet voor de donkere regen
Je moet begijpen dat ik meer van mijn moeder hou
zij heeft me 13 jaar opgevoed, zij komt heel ver boven jou
Leg je daar maar bij neer
want echt jij bent niet meer
Eerst mijn vader afpakken en nu mijn moeder afkraken
wat ik met mijn moeder doe zijn echt niet jou zaken