iedere keer kijk ik naar jou
je bent zo anders dan die anderen.
maar of jij dat weet?
of jij weet wat ik juist voor je voel das een raadsel.
een raadsel waar ik iedere dag mee leef
maar een raadsel waar ik gauw wil achter komen.
alleen bang
bang voor een neen uit je mond te horen komen.
maar als je nu een ja zou geven maar ik probeer niet eens dan is het een liefde zonder relatie en dat ....
neen liever niet