het is de waarheid
nu weet ik het wel
je bent ook op hem
ik hoor het aan je stem
je bent me vriendin maar ga weg snel
ik wist het gewoon
toen ik hem voorstelde
je zei dat je hem niet belde
maar ik zag het aan ze telefoon
altijd! altijd doe je zo
bij iedereen maar waarom bij mij?
dit is niet leuk, voor ons allebei
of doe je dit voor de show?
om aandacht te hebben
eindelijk iemand die naar je kijkt
maar nu heb je niet echt veel bereikt
wil je me gewoon weghebben
zeg het dan
verdwijn maar
ik blijf wel alleen
alleen voor altijd
* je was me beste vriendin *