Soms moet je huilen,
om te kunnen lachen.
Soms moet je kunnen haten,
om lief te hebben.
Zo leer je van je pijn,
van de krachten in je hart.
Word je hoofd geordend,
inplaats van verwart.
Soms moet je slaan,
om te kunnen strelen.
Soms moet je fluisteren,
om te kunnen schreeuwen.
Zo leer je van de fouten,
die je vaak zo'n pijn hebben gedaan.
Worden de dingen die je nooit hoorden,
uiteindelijk toch verstaan.
Soms moet je vergeten,
om te kunnen herrinderen.
Soms moet je missen,
om te weten wat je hebt.
Dani & ik