Mijn dagboek in mijn handen
Nog voor even
Mijn verleden verbranden
Een begin van nieuw leven
Ik wil mijn verleden vergeten
Kijken naar het heden
Het verleden niet meer weten
Mijn dagboek in de fik
Mijn dagboek.mijn ik
Maak het vuur uit,snel
Anders weet ik het wel
Mijn verleden in mijn hand
Kijk ik in het zand
Waarom zou ik het zo doen
En ik kijk naar mijn schoen
Nee niet zo,denk ik snel
Mischien in de toekomst doe ik het wel
_.._.._.._.._.._.._.._.._.._.._