Echte tranen van verdriet
Echte tranen van verdriet
ziet of hoort men niet.
Weet jij waar echte tranen beginnen ?
Diep, heel diep van beginnen.
Je voelt ze door al je aders stromen
tot ze uiteindelijk aan je hartj komen.
Echte tranen doen heel veel pijn,
maar zullen er eeuwig en altijd zijn.
Ik kan je pijn niet wegnemen
zal je wel een stukje van mijn hart lenen.
Zodat je verdriet wat wordt verzacht
en de toekomst je terug toelacht.