ik kan het niet meer aan mijn leven stelt niks voor wat ben ik NIETS,NIETS,NIETS alles wat ik doe is verkeerd als ik iets zeg wordt ik verkeerd begrepen,wat moet ik doen het enige wat ik mischien moet doen is er een einde aan maken,dan kan er niet meer gezaagd en geklaagd worden ik probeer er het beste van te maken echt waar maar ik kan het niet meer,ik heb zelf de moed niet om er een einde aan te maken maar god alsjeblief help me ik wil hier weg ik wil vreugde ik wil vrijheid ik wil leven maar zo niet dat kan ik niet.