Stamp door grote waterplassen
in oceanen van verdriet.
Rozen kleuren nu niet langer
en zonnestralen ken je niet.
In een veld van gele grassen
en een angstig donkere nacht
ben ik regendruppelvanger,
de straat die op je tranen wacht.
Het vuil is van je af gewassen,
kom uit je zelfgemaakte val,
want met de dagen word je banger
dat ik je niet meer redden zal.