als vliegende vloeiende vlinders
vloog zij weg in haar donzige dwalerige verenpak
slome slapirge nachten kwamen nabij
zij wilden vrij zijn in een zee vol geluk
zij wilde slapen in een vladerend vlugtje veren
zij wilde haar gedachtes laten zinken in een roze razende ramtiek
zij was niets meer dan mystiek