Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Gejaagd
Gejaagd
Gehaast door het leven
door plichten gedreven
even dit even dat
zo is er altijd wat
nog even zus
nog even zo
een lach een kus
doe ik kado
even tussendoor
alle dingen heen
kom jij er tussendoor
en ben ik niet alleen
je steekt je hand uit
en lacht naar mij
die grijns op je snuit
maakt mij rustig en blij
opgedreven en gejaagd
waar ik telkens zelf om vraag
iets beter plannen dat is al
hoe ik eraan ontsnappen zal
maar mezelf kennende...
gejaagd gedreven
in dit leven
altijd aan de gang
mijn leven lang
Reacties op dit gedicht
LittleLady vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
LittleLady
Gecontroleerd door:
Innerchild
Gepubliceerd op:
24 maart 2007
Thema's:
[Leven]