Ik wil niet terugzien op mijn verleden,
al zou ik ook niet willen verdergaan,
in deze donkere cyclus van mijn leven,
daar waar deze herinneringen niet meer zullen bestaan.
Ik wil niet in de voetstappen zijn,
waar jij bent of zal gaan,
dat doet mij teveel pijn,
om in die gedachten op eigen benen te moeten staan.
Ik kan mij niet scheiden,
van al mijn ervaringen in het slechte,
maar zal niet toestaan door jou langer te lijden,
en ik zal voor ONS gaan vechten.