Ziel wending
links van eden
drink ik mede
de goden dronken
in de donder van de nacht
in de sterren verdwaald
slaap ik op rozen
stiller dan bries
die golven streelt
rechts van eden
drink ik waarheid
de goden nuchter
in het licht van de dag
in de dag verzonken
vind ik mijn weg
de donder die raast
door een bries verwaait
zo lach ik
ik zag zon en maan
de draai van de wereld
alleen ik stond stil
***Wim****