[So much more dismay in empty eyes]
Eenzaam en verloren loopt er een meisje over straat
Ze kan niet meer
Maar ze moet toch verder gaan
Ze is op van het vechten
Ze is op door het masker wat ze altijd op heeft
Ze is op door der omgeving*
Ze is gewoon helemaal op
Ze kan niet meer
Dit is gewoon de top
Ze heeft een mes bij der
En begint te snijden
Dieper en dieper
Misschien zal het deze keer der van der verdriet bevrijden
Het meisje kijkt naar het bloed
Ze voelt zich leeg
Ze kan niet meer terug
Maar ze kan ook niet vooruit
Ze kan niet naar huis
Maar ze kan ook niet hier blijven
Het meisje staart voor zich uit
Langzaam loopt het bloed eruit
Zelf heeft ze niks in de gaten
Al lang geleden is ze dood gegaan van binnen
Alleen nog een leeg omhulsel van buiten
Maar ach, niemand kan het toch schelen hoe ze zich voelt
Iedereen is toch druk bezig met zichzelf
En niemand geeft nog om haar
Dus waarom zou ze hier blijven?
*Omgeving = ouders en familieleden
~Samen met (A)little angel(A)geschreven~