Verlaten wegen,
zonnetje op je hoofd.
Uiteindelijk opgestegen,
compleet verdoofd.
Eindelijk op reis,
weg van de sleur in het leven.
De juiste beslissing heel wijs,
eindelijk de drukte opgeven.
Even wat rust om mij heen,
kalmerend rond vliegend.
Dit is wat ik meen,
rustig in slaap wiegend.