wie red me uit de duisternis
wie brengt me naar het licht,
ben zoekend,dwalend,
maar het lichtpuntje is wat ik mis,
overal waar ik kom, voel ik me opgesloten,
opgeschoten in mijn eigen leven,
en geen mens die ik kan vergeven,
leren om met m`n ziekte om te gaan is niet zo fijn,
ik ben gauw depressief,agressief en doe mezelf van binnen heel erg pijn,
muren kwamen op me af,
en het werd duister in mijn leven,
als god hiernaast me stond zou hij mij dan kunnen vergeven?
vergeven voor alle zonden die ik de laatste jaren heb gemaakt,
heb gelogen en mijn hartsvriendin verdiet gedaan.
en dat is iets wat ik niet wilde doen,
ik hoopte dat god me kon vergeven en dan zou ik de laatste maanden weer over kunnen doen.
einde!