Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Respect, trust and... love
Respect is something you have to earn
Trust is where you have to work for
Love is something that you deserve
Respect comes by the time
Trust has to grow
Love can come in a second
Respect can be thrown away
Trust can be broken
Love is hart to loose
Respect can come and go
Trust is hard to rebuild
Love doesn’t lie in your hand
Losing respect doesn’t hurt
Losing someone’s trust hurts
Losing someone’s love...
This pain can not be described
Reacties op dit gedicht
Dascha vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
Dascha
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
25 maart 2007
Thema's:
[Liefde]
[Trouw]
[Bewondering]