vanavond zou het doorgaan,
een ritueel in het heksenhuis,
het altaar zal daar staan,
met er bovenop het grote heksenkruis.
vanavond zou het gaan gebeuren,
onze krachten zullen hierdoor moeten sleuren,
we zijn met zijn achten,
samen zullen we de duivel verwachten.
nu nog wachten op het uur,
waar de duivel zich zal laten pakken,
met onze krachten samen,
zal het heksenbloed zijn kracht doorgaan,
en het ritueel in het heksenhuis,
met er bovenop het grote heksenkruis,
het zal er voor altijd blijven bestaan.