Zacht streelde hij haar hand
en sprak hij lieve woorden
Niet wetend of zij ze ooit
zou kunnen horen
Liefdevol bekeek hij haar
en hij bedacht zich
wat hij haar ooit beloofde
'Ik zal er altijd voor je zijn'
Voor de laatste maal
sloot zij haar ogen
En hij fluisterde haar in
dat hij had gelogen
-Hij was te laat, voor haar-