Iemand groter, dan ik
Soms weet je niet waar je het moet zoeken.
Angst, PANIEK, moeheid.
Dus problemen een feit.
Soms weet je niet waar je het moet zoeken.
Ik zoek, gezocht: mijzelf!
Ik word
overweldigd door gevoel.
Door onzekerheid is wat ik bedoel.
Ik zoek, gezocht: mijzelf!
En tóch is er Iemand groter dan ik.
Ookal is het soms hard.
Al lijkt het soms zwart.
En tóch is er Iemand groter dan ik.