Al een maand ver,
geen leuke start
voor een nieuw jaar.
Altijd ziek,
nooit volledig gezond.
1 week,
heb ik mij goed gevoeld,
meer niet.
Ik hoop dat ik,
nu eens volledig gezond zal zijn
en weer kan genieten.
Oh ja,
de griep en zijn collega's
hebben serieus toegeslaan.