26-03-07
Verlaten
Laat me nou gaan ik ben waardeloos
Laat me gewoon gaan zonder pijn, zonder lijden
Laat me gewoon gaan, laat me vrij
Mensen jullie zijn beter af zonder mij
Ik ben maar de schaduw van mijn geweldige neef
Ik ben maar een schaduw die alles fout doet
Een schaduw van niets een schaduw van fouten
Je kent me niet maar ik vind je leuk
Je kent me niet maar ik was er voor je toen je dronken was
Je kent me niet maar ik zat bij je toen je niet kon staan
Je kent me niet maar ik Houd Onwijs Veel Van Je
Je kent me niet maar ik ben weer verliefd; op jou
Tranen komen uit mijn ogen
Tranen rollen langs mijn wangen
Tranen gaan langs mijn mond
Tranen vallen van mijn gezicht op de grond
Ik houd van iedereen maar niemand van mij
Weet dat ik sta voor altijd aan jullie zij
Allemaal vanwege mij, waarom ben ik hier?
Lieve Jongen wees trouw; Trouw aan jezelf
Meiden neem een keus en wees sterk
Andere jongens wees blij; Voetballen blijft leuk
Speciale Jongen; Je weet dat ik van je Houd
En tot dat ik sterf Blijf ik van je houden