ik laat je swingen aan een touwtje
mijn nieuwe jurk aan het balkon
ik ben een eigenzinnig vrouwtje
en ik lig lekker in de zon
rode zonnebril gesetteld op mijn neus
voorzichtig hangen benen boven water
het pierenbadje maar, ik had geen keus
en ik doe de schoonmaak later
het huis kan wachten loopt niet weg
de zon is immers maar voor even
het moeten lopen, even pech
niemand die me jus wil geven
schaduw blijkt mijn boze droom
kruipt stiekem over me heen
glimlachend,nog niets in de gaten
ik was voor even heel tevree
water splasht make up eraf
natuurlijk spring ik gillend van de stoel
druipend zie ik mijn belager, en sta paf
hij staat daar cool, zegt vrolijk waf