Het wordt tijd dat je mijn hart maar een terug geeft,
We moeten elk onze eigen weg.
Je moet weten dat ik nog veel om je geef,
Maar het lot, ik heb weer pech.
Ik wil niet meer hopen,
Het komt toch nooit goed.
Misschien, maar dan in een ander leven,
En ondertussen wens ik je veel moed.