De geur van wraak,
bloed maakt dorstiger dan liefde ooit kon.
Ik kan het hier alleen allemaal niet meer aan.
Ik wil weg van hier,
verdwalen in de kamers van jouw hart.
Opgesloten in jouw hart van verlangen.
Je blijft zeggen; het is fout,
vergeet me, het kan niet!
Maar hoe kan iets wat zo goed voelt,
zo verschrikkelijk fout zijn!?