Weet niet
Weet niet wat ik moet denken
Weet niet wat ik mag vragen
Weet niet wat jij voelt
Weet niet wat jij doet
Hoe moet ik me gedragen bij jou
De ene keer wil je me bij je
De andere keer lijk je me te ontwijken
Ik doe een poging je aandacht te trekken
Jij negeert me compleet
Tot plots
Jij me contacteert
Je wil me zien, je wil me voelen je voelt je alleen
En wat als ik je wil zien, je wil voelen , me alleen voelt?
Waar moet ik dan naartoe als jij me dan negeert
Ben ik alleen een speeltje voor jou?
Ben ik niet meer dan een beetje tijdverdrijf?
Een prulletje omdat je het betere niet kan hebben op dat moment?
Weet niet
Weet niet wat ik moet denken
Weet niet wat ik mag vragen
Weet niet wat jij voelt
Weet niet wat jij doet
Hoe moet ik me gedragen bij jou?
Moet ik telkens springen als jij me roept?
Moet ik alles laten vallen als jij me wil zien?
Neen, roept mijn verstand
Mijn hart fluistert ja
Waarom luister ik naar het gefluister
En niet naar de schreeuw?
Spring jij als ik je roep?
Laat jij alles vallen als ik je wil zien?
Neen, roept mijn verstand
Ja, fluistert mijn hart
En toch luister ik weer naar mijn hart.
Weet niet
Weet niet wat ik moet denken
Weet niet wat ik moet vragen
Weet niet wat jij voelt
Weet niet wat jij doet
Hoe moet ik me gedragen bij jou?