de dag na vandaag
wat zal er morgen weer komen?
weer het zelfde verhaal,
of toch anders
laat 't het zelde zijn of kan ik er alleen maar van dromen
op school had ik echt lol
was echt blij
dat zie je bijna nooit
maar diegene op school speelt pas een belangrijke rol
ik wil de dag over doen
niet naar de dag na vandaag
want hoe zou dat lopen?
jij was degene die me dagje deed voldoen
doe je na vandaag net zo
of toch weer anders
laat je me staan en kijk je niet naar me?
of ben je morgen weer mijn cadeau..
de dag na vandaag
ik wil weten hoe die loopt
doe je weer aardig
dat is nou net de vraag
deze dag moet over en over
die lach van jou
die blik van mij
ik wil tegen je aan leunen voorover
ik wil niet naar de dag na vandaag
alleen als ik hem zelf mag invullen
en weet hoe die loopt
het is tenslotte de dag na vandaag