Ik besef het nu pas,
net nu je zo ver weg bent.
Ik bedenkt het me nu pas,
terwijl je onbereikbaar bent.
Ik wist wel,
dat je weg zou gaan.
Gelukkig kom je nog terug,
anders zou ik...
wat ik bedoel te zeggen,
niet dat ik van jou hou,
dat wist je al,
ik bedoel,,
Ik Mis Je Zo!!!!