Mijn Kaarsje,
Mijn kaarsje brand alleen voor jou,
mijn kaarsje, een ding dat brand, waar ik van hou
zo'n mooie en kleine vlam
totdat jij in mijn leven kwam
de vlam ontstak zijn vuur
voor ons is nu het uur
deze vlam heeft nog nooit zo mooi gebrand
lopen wij samen, hand in hand?
deze kaars brand heel zijn leven
al is het lontje kort en duurt het maar even.
misschien heb ik geluk
en gaat mijn vlam nooit meer stuk
dan wil ik deze vlam met jou delen
jij bent diegene die mij hart kan helen.
maar als dan toch mijn vlam weer dooft
waarom ga je weg, en kom je niks na wat je hebt belooft?
mijn vlam zal altijd branden voor jou
als je maar weet dat ik heel mijn leven alleen van jou hou.
Deze draag ik op aan een bijzondere jongen voor mij (L)
Greetz SomeOneElse