De verhuisdozen stonden al klaar.
En toen de klok 12 uur sloeg, stapte ze de taxi in.
Op weg naar een nieuw huis, en een nieuw leven.
Het kostte haar veel pijn, en tranen,maar ze wist dat ze het kon, en dat haar leven elders beter zal worden.
Gesteund en vergezeld met één kind, en het andere kind dat pas weken later aan kwam waaien.