ROZEN,
Een rode roos voor liefde die niet bestaat.
Een witte voor de gebroken hart die jij achterlaat.
Een gele voor alles wat nog komen zou.
Een roze voor de woorden ik hou van jou.
Een zwarte voor het einde inzicht.
Mijn angsten zijn gehuld in dit gedicht.
Dit is alles wat ik wil.
Een hart die ik samen met jou deel.
Vergeet de rozen en wees mij trouw.
Dan hoor je het gefluister IK HOU VAN JOU.
xxxxxxx (want elke dag is valentijnsdag)