Liefde en vertrouwen
Liefde en Vertrouwen zijn 2 begrippen die bij elkaar horen..
een kwestie van opbouwen tot een hemelshoge toren..
de Liefde is altijd nabij..
soms voelbaar, soms ook minder vlakbij..
Bijvoorbeeld wanneer het even wat minder gaat..
Houd dan het vertrouwen dat de Liefde je niet verlaat..
Het hart is een plek waaruit je Liefde schenkt..
Waarin je mensen bewaard die je heel goed kent..
Volg je hart als het even wat minder gaat..
Je zult zien: ‘die dierbare mensen staan ook voor jou paraat’
Zoals je ziet is de Liefde niet alleen nemen maar ook geven..
Zo kan je ook anderen helpen na een beter leven..
Vertrouwen heeft nog veel meer betekenis..
Iemand vertrouwen die je Lief is..
Mensen waarvan je weet dat ze je niet in de steek zullen laten..
maar probeer ook te vertrouwen, op mensen die je haten..
Het klinkt misschien wat apart..
Maar ook haat is een plekje in het hart!