Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
't gemis van een broer en zus
Eerst nam je mijn zus
14 maanden later ook mijn broer
ik vond jullie weg niet dus
bleef alleen achter in ’t rouwrumoer
Steeds lopend
zoeken naar …
maar vooral hopend
op van jullie een tastend gebaar
Die er helemaal niet te vinden was
hoe hard ik ook zocht
zelfs niet in het hoge gras
daar in die gevaarlijke bocht
Ik moest het zoeken staken
niets bracht mij bij jullie terug
maar dat jullie mijn hart bleven raken
bemerkte ik dan ook heel vlug
Lieve broer … lieve zus
het is immens zwaar
te leven zonder jullie kus
en geloof me maar
voor jullie ging ik door ’t vuur
ik mis daarom elke dag
uw liefde en vriendschap zo heel puur
maar leg toch ook beslag
op al onze herinneringen zo heel fijn
ze kleuren zo nog wat mijn leven
ik weet ik moet geduldig zijn
tot “de tijd” ook mij op zal geven
dan ren ik naar jullie allebei
en zal vinden pas
de rust en de vree van de groene wei
alsof jullie gemis dan nog maar van gisteren was
Reacties op dit gedicht
K@trien vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
NeKe
:
Dinsdag, juli 31, 2007 12:50
Het doet pijn om iemand te verliezen .. ik weet hoe het voelt !
X
Over dit gedicht
Auteur:
K@trien
Gecontroleerd door:
Anastacia
Gepubliceerd op:
28 maart 2007
Thema's:
[Dood]
[Gemis]
[Verdriet]