Ik voel me dan ook nog altijd verbonden,
met de natuur en dat is wat ik meen.
Ik zou wel willen zoeken,
naar de rust in mijn hoofd.
Lezen van mooie boeken,
maar dat plekje is nu eenmaal verdoofd.
Nog even en dan is het tijd voor vakantie,
kan ik weer even de rust en stilte opzoeken.
Meer dan dat wil ik niet en ik zie,
de geweldige vakantie die ik wil gaan boeken.
Ik voel de zon die naar mij lonkt,
de zonnebrand die op mij wacht.
De lente die op mijn voordeur bonkt,
en de zomer die mij toelacht.
Nog even doorzetten,
en dan komt het wel goed.
De tijd van zonnebrillen en petten,
komt mij dan eindelijk tegemoet!