3 dagen
Nog maar 3 dagen over
Dan ben je weer terug
Nog 3 dagen die ik zonder jou moet door maken
Langzaam begin ik je steeds meer te missen
Je bent zo verweg
Maar toch dicht bij
Maar niet dicht bij genoeg
Ik wil je weer in mijn armen hebben
En je kusjes kunnen geven
En zeggen hoe veel ik van jou hou