we konden het niet houden van geluk,
door jou toekomst konden onze drommen niet meer stuk.
negen maanden was je voor mij alleen,
maar dan was je er,om alle geluk met ons te delen.
je bent het mooiste wat ons was overkomen,
het geluk,een nieuw leven.
jou toekomst onze dromen,
zullen nu vereenvoudigd zijn!
geloof me,niets kan er zoveel beter zijn,
als jou.
...