4 seizoenen
De herfst is onvoorspelbaar,
Stort regen, soms hagel uit de wolken neer
Af en toe stormt het genadeloos hevig,
Gaan donder en bliksem bezeten te keer.
De winter bedekt de wereld met sneeuw
belaagt ons buiten met ijzige kou,
geeft lange donkere dagen,
met wolken zo grijs en grauw.
In de lente springt alles weer lekker in bloei,
Madeliefjes groeien in het gras.
De lammetjes huppelen weer in de wei,
Eendje spartelen in de waterplas.
De zomer is genieten,
Van de zon, de zee en het strand.
Van de warme zwoele zomernachten
En vakanties naar het buitenland.